Toni voli disko

Antony Hegarty je kralj bolečine, kraljica svetobolja in princ srčnega trpljenja. V UK rojeni njujorčan je zaslovel kot glava benda Antony and the Johnsons, ki je nekaj let nazaj zmagal z albumom I Am a Bird Now in več kot zasluženo osvojil Merkurijevo nagrado. Oba Antonyjeva albuma sta tudi častna člana Smetnjakove najboljše-sploh lože.

Andy Butler je diskodelični jezdec iz malodane kultne njujorške založbe DFA. Bolj znan pod psevdonimom Hercules and Love Affair, je v tem trenutku eden najbolj čislanih producentov, njegove komade pa je moč najti v torbi praktično vsakega I-dig-disco DJja (njegov die-hard fan je tudi Nightmoves, čeprav tega iz seta iz prejšnjega posta ni moč zaznati; njegova space disco naravnanost je bolj razvidna iz tega seta).

Kaj se torej zgodi, ko moči združita Antony Hegarty in Hercules and Love Affair? To še ni povsem jasno, a prvi indici so razburljivi. Istoimenski album Hercules and Love Affair bo izšel 10. marca, produciral ga bo Tim LCD/DFA/UNKLE Goldsworthy, Antony pa bo vokale prispeval za pet komadov. Prvi plod sodelovanja, ki je bil v javnost lansiran predčasno, je komad Blind, ki upraviči čast in slavo obeh vpletenih strani.

Hercules and Love Affair feat. Antony Hegarty – BlindTags: Muzika

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.