Kitsch-Nitsch UV fashionista

Kaj se torej zgodi, ko se Kitsch-Nitsch, zloglasna tapetnika in vizualna umetnika, spečata s krdelom obetavnih mladih modnih oblikovalk? Vse vrste razvratnosti.

Po tem ko Kitsch-Nitsch ročno odbereta osem brhkih mladenk s smislom za modo in vsaki izmed njih zaukažeta, da pripravi tri različne klubske oprave, v katerih naj prevladuje črna barva, in one seveda poslušno ubogajo, se babilon lahko prične. Ta izvrstna primerka alfa moškosti z nebeškim smislom za estetiko jim razdelita svoje UV nalepke, ki jih uspeha željne mladenke voljno namestijo na svoje kreacije in nato v rdečem soju luči …

Pisec zgornjih vrstic po daljšem bolščanju predse odrine svoj stol od ekrana. V trebuhu čuti odpor do insinuacij na moško-žensko občevanje, ki jih po zapovedi izvabljajo pravkar izpisane besede. Kitsch-Nitsch sta njegova prijatelja, a resnica mu je sestra in domišljija je noče izkrivljati. Stopi na teraso in v poltemi nekajkrat globoko vdihne. Po zbistritvi ponovno sede za računalnik, pritisne Caps lock, na hitro nekaj vpiše in izklopi računalnik.

KLJUČNE BESEDE: MODNA REVIJA, ARTY PARTY, GLAMUR, HIP, NEW WAVE, NETWORKING, SPEED-DATING, 3 URE DO PISTE.

The Kinks – Dedicated Follower Of FashionTags: Napovedujemo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.